contactar   
|   ES  
|
  EN  
|
  FR  
|
  DE  
|
   Mida del text     |
   Amb estils    
|
    Versió mòbils  
|
  

capçalera
escut ajuntament
Ajuntament
de Calldetenes
 Data i hora oficials: 19:59 | 21/02/2018
La 5ª edició del Voluntariat Ambiental de Calldetenes millorarà i connectarà els espais recuperats fins ara

Comparteix:
Del 22 al 26 de maig es poden formalitzar les inscripcions al Projecte de Voluntariat Ambiental d'aquest proper mes de juliol. Les places estan limitades a 16 joves de 13 a 17 anys.

El Voluntariat Ambiental de Calldetenes, liderat per la regidoria de Joventut i amb la col·laboració activa de la regidoria d’Urbanisme, arriba aquest 2017 a la cinquena edició i es consolida com a proposta estiuenca per a joves. El projecte combina any a any treballs de millora d’espais naturals del municipi, una oferta d’oci atractiva pels voluntaris i voluntàries, l’aprenentatge de les tasques i tècniques manuals, el treball en equip i l’autonomia, entre d’altres..

Enguany, el camp de treball es portarà a terme durant les tres primeres setmanes de juliol, amb activitats 3 dies a la setmana. L’actuació per aquest estiu és l’arranjament dels quatre espais naturals on es va treballar durant les quatre anteriors edicions –la Ruta dels Molins, el parc de les Adoberies, el torrent de Sant Marc i la bassa del Blanqueig– connectant-los i millorant-los. La proposta de "connectar" es concretaria en el disseny, la construcció i la instal·lació d’un cartell informatiu per a cada zona, per a posar en relleu la finalitat i característiques de les intervencions, i donar significació al projecte de Voluntariat Ambiental. Alhora, la senyalització contindria un mapa amb la localització dels quatre espais, per tal de convidar a visitar-los tots.

Així, es portaran a terme treballs de jardineria, fusteria, pintura... però també de disseny i redacció amb la realització dels cartells i l’actualització del blog on s’explica i s’il·lustra el dia a dia del voluntariat ambiental. En aquesta nova edició, es mantenen les activitats d’oci per motivar els joves i fomentar-ne la coneixença, amb la sortida a un parc aquàtic i l’abonament per la piscina municipal. Els treballs i activitats es porten a terme amb l’acompanyament i guiatge de dos monitors i el suport de la Brigada Municipal.

Les places estan limitades a 16 joves de 13 anys (nascuts al 2004) fins a 17 anys, i es procuraran 8 places per a noies i 8 per a nois (en cas de no rebre prou sol·licituds de noies, es cobriran amb nois; i a la inversa). Les inscripcions es formalitzaran al Punt Jove de Calldetenes del 22 al 26 de maig, totes les tardes de 4 a 7 de la tarda a excepció del dimarts. En el moment de la inscripció cal que hi siguin presents el/la jove acompanyat del pare/mare/tutor legal ja que s’explicarà el funcionament, el procés d’inscripció i els compromisos que ha d’adquirir el participant. Podeu descarregar-vos els formularis de la inscripció a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Per a més informació, us podeu adreçar al Punt Jove o al telèfon 93 881 62 13, en el mateix horari que les inscripcions.

 

Actualització d'aquest contingut: 09:39:55 16-05-2017voluntariat-baner-web.jpg
voluntariat-baner-web.jpg
adoberies-2014.jpg
adoberies-2014.jpg
blanqueig-2016.jpg
blanqueig-2016.jpg
ruta-molins-2013.jpg
ruta-molins-2013.jpg
torrent-sant-marc-2015.jpg
torrent-sant-marc-2015.jpg
voluntariat-2017.jpg
voluntariat-2017

Ajuntament de Calldetenes
Plaça Onze de Setembre, s/n | 08506 Calldetenes
Tel. Tel. 93 886 31 05 | Fax. 93 889 13 20 |  contactar
Xarxes socials
Amb col·laboració de: