contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   
capçalera
escut ajuntament
Ajuntament
de Calldetenes
 Data i hora oficials: 18:56 | 21/04/2018
Concert Coral 'Cantem Junts!' amb les escoles de primària

Comparteix:
La cantada es celebra el dia 20 d'abril a les 18.30h al camp de futbol de Santa Eugènia de Berga.
Cantem junts és un projecte de cooperació on totes les escoles de sis municipis de la comarca d’Osona comparteixen una cantada col·lectiva. L’objectiu del projecte “Cantem Junts” és posar en contacte infants de diferents municipis i a partir d’un treball cooperatiu i el coneixement mutu, crear una experiència col·lectiva enriquidora pels nens.
 
Aquest és un projecte encapçalat per la Buia Reixach i Feixes, directora titular del Cor de Noies de l'Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana, del cor juvenil Nàiades - Cor de Noies, i el Departament de Cant Coral de l’Escola de Música de Manlleu, que ha treballat colze amb colze amb les professores de música de les escoles implicades.
 
Les àrees de música de les escoles de primària: l’escola Sant Marc de Calldetenes; l’escola Mossèn Cinto de Folgueroles; l’escola Jacint Verdaguer de Santa Eugènia de Berga; l’escola Bellpuig i el Col·legi el Roser de Sant Julià de Vilatorta i l’escola de Vilanova de Sau a la comarca d’Osona, van presentar als Ajuntaments el projecte “Cantem Junts”, pensat per tots els nens i nenes de 1r a 6è de primària.
 
El projecte compta amb la participació de músics professionals que es fan càrrec dels
arranjaments musicals, coreografies i acompanyaments. També una actriu es farà càrrec de lligar les peces en un fil conductor per tal de fer possible que el concert tingui una coherència temàtica.
 
En aquesta edició, el projecte “Cantem Junts” porta per títol “Viatge al cor dels musicals”, i es dedica íntegrament a aquest gènere. Per tal que el repertori escollit pogués contenir les peces més representatives del teatre musical, s’ha comptat amb la col·laboració de Toni Font, dramaturg, actor, cantant, que ha assessorat l’equip de professores en l’elecció del repertori, de manera que el concert consta de peces molt conegudes per al públic en general, però també incloent temes que són importants de conèixer i situar, per la seva transcendència en l’evolució del gènere citat.
 
El gènere escollit enguany (musicals) és un gènere estrella, que s’acostuma a incloure en programes de concerts arreu. No obstant, la intenció de l’equip de professores ha estat tocarlo una mica a fons, buscar nou repertori (més enllà de Mar i Cel, i d’altres tan coneguts), i conèixer coses que no es troben en l’aparador més immediat per al gran públic. Per això, calia buscar un expert com en Toni Font, que disposa d’un arxiu de milers de partitures, i un gran coneixement de la història, el marc, les anècdotes,.. dels musicals.
Actualització d'aquest contingut: 10:42:33 12-04-2018cartell2018-1-001.jpg
cartell2018-1-001.jpg
Ajuntament de Calldetenes
Plaça Onze de Setembre, s/n | 08506 Calldetenes
Tel. Tel. 93 886 31 05 | Fax. 93 889 13 20 |  contactar
Xarxes socials
Amb col·laboració de: