contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   
capçalera
escut ajuntament
Ajuntament
de Calldetenes
 Data i hora oficials: 04:22 | 23/03/2018
Crònica del ple ordinari del 11 desembre de 2017

Comparteix:
El ple va començar amb una qüestió prèvia a l'ordre del dia, que era la de fixar les dates dels plens ordinaris de l'any 2018.

Es va optar i aprovar la línia seguida fins ara de celebrar-los el primer dilluns de cada excepte aquells que coincideix en festiu, en els que se celebraria en el de la setmana posterior.

Ja entrant en l’ordre del dia, es van aprovar les actes del ple ordinari i el ple extraordinari celebrats el mes passat sense incidències i es va donar compte dels decrets d’alcaldia del mes de novembre. Es va aclarir a petició del grup municipal a l’oposició que l’Ajuntament s’oposarà al recurs presentat per l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta en el procés judicial en curs entre ambdós ajuntaments.

En el quart punt, el regidor d’Urbanisme va donar compte de l’arxiu recurs ordinari interposat davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona explicant que finalment s’ha legalitzat la cabanya de la font del Vern.

En el següent punt, es va aprovar per unanimitat donar compliment a la sentència recaiguda en el recurs ordinari del jutjat contenció administratiu sobre el torrental, que després d’una sentència favorable al peritatge extern contractat per a l’Ajuntament al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha donat per bona l’avaluació de costos superior que va firmar l’arquitecta dels veïns afectats.

La Regidoria d’Urbanisme va donar compte del sisè punt de l’ordre del dia, sobre l’informe pla inicial de manteniment de l’Escola Bressol l’Esquitx elaborat per la Diputació de Barcelona que servirà de preàmbul per a sol·licitar-ne la subvenció per a dur a terme el pla d’actuació a partir de la diagnosi realitzada. Es contemplen tres actuacions, una d’immediata referent a les cobertes, tancaments, calderes i enllumenat, una segona en l’estat de funcionament i finalment, una millora integral de la instal·lació.

Seguidament, es va aprovar per unanimitat la participació de l’Ajuntament en l’operació d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en règim d’autoconsum en diferents equipaments municipals de la província de Barcelona promogut per la Diputació de Barcelona.

En el vuitè punt, el regidor d’Esports va explicar l’atorgament de subvencions i beques esportives del curs 2017-2018 realitzat en el darrer mes. La xifra de beneficiaris ha crescut de 11 a 21 en aquesta edició, els 2.300 euros disponibles han estat suficients per a cobrir tota la demanda municipal. El regidor ha senyalat que aquestes beques s’atorguen en base a barems d’ingressos familiars i que està previst que en el futur sigui el Consell Comarcal qui en faci directament la gestió. El punt ha estat aprovat també per unanimitat també en aquest cas.

Sobre la moció presentada per PM-CUP amb la proposta de la prohibició de la combustió de la biomassa provinent de la poda, ha estat esmenada i modificada per a promoure i fer pedagogia per part del consistori per tal de reduir la contaminació atmosfèrica, de manera que ha estat aprovada per unanimitat, i amb tots els grups assumint la responsabilitat de seguir treballant en aquesta direcció.

En el desè punt no s’han presentat mocions d’urgència, el ple ha conclòs amb el regidor d’Esports que ha instat a fer una reflexió sobre la necessitat de seguir treballant en la línia d’administració sense paper i dels criteris per a cedir espais municipals per a entitats socials versus empreses amb ànim de lucre.

 

Actualització d'aquest contingut: 13:13:51 12-12-2017pc120001.JPG
pc120001.JPG
Ajuntament de Calldetenes
Plaça Onze de Setembre, s/n | 08506 Calldetenes
Tel. Tel. 93 886 31 05 | Fax. 93 889 13 20 |  contactar
Xarxes socials
Amb col·laboració de: