contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   
capçalera
escut ajuntament
Ajuntament
de Calldetenes
 Data i hora oficials: 19:12 | 21/04/2018
Transport públic

Comparteix:

Servei d'autobús interurbà: L-4 Calldetenes - Hospital General (transport urbà de Vic, Calldetenes i Gurb)

 

 

 

El setembre de 2008 va entrar en funcionament el  servei d’autobús interurbà Calldetenes-Vic amb la  voluntat de promoure l’ús del transport públic i en conseqüència disminuir l’ús del cotxe particular entre ambdues poblacions. El nou servei formava part d’un projecte molt més ampli que permetia la utilització de l’autobús per desplaçar-se a més fins a la Guixa i Gurb, amb interconnexions a l’Estació d’Autobusos de Vic.

 

La línia que enllaça Calldetenes amb Vic és la línia 4 i té l’Hospital General de Vic i l’IES Vic com a punts importants del trajecte, a més de l'Estació d'Autobusos, la Rambla Sant Domènec/ Carrer Sant Pere, o el carrer Soledat, entre altres

 

Els punts actuals de parada al municipi són els següents:

- Carrer Jaume Balmes

- Plaça Onze de Setembre

- Carrer Barcelona (davant del Centre Armand Quintana)

- Carrer de França

La parada del carrer Blanqueig queda anul·lada provisionalment a l’espera de realitzar un estudi del temps de recorregut per poder recuperar-la.

 

Els abonaments es poden adquirir al mateix autobús o a les oficines municipals.

 

Més informació: http://www.osonabus.com/

 

 

Línia Vilanova de Sau-Folgueroles- Sant Julià de Vilatorta-Calldetenes-Vic

 

Des del juliol de 2015, Calldetenes va passar a formar part del sistema tarifari integrat de l’ATM Barcelona situant-se a la zona 6F. Amb el nou sistema tarifari, s’obre la possibilitat d’utilitzar diferents modes de transport per fer un desplaçament amb un únic títol sense penalització en els transbordaments – cal comprovar per quantes zones es transita des de l’origen fins a la destinació i utilitzar el títol adequat segons el nombre de zones.

 

Pel què fa a la línia  Vic – Calldetenes – Sant Julià de Vilatorta – Folgueroles – Vilanova de Sau, operada per l’empresa J. Comasòlivas, se’n mantenen els horaris amb una excepció: s’avança mitja hora l’últim viatge i sortirà de l’estació d’autobusos de Vic a les 20.30 h. D’altra banda, el servei entre Vilanova de Sau i Folgueroles del dissabte es converteix en un servei a la demanda. Podeu consultar-los en el document adjunt.

 

El bitllet senzill es pot comprar al mateix autobús. Pel què fa a tota la gamma de títols integrats, s’han d’adquirir a l’oficina de l’empresa Jordi Comasòlivas, a l’estació d’autobusos o a qualsevol punt de venda autoritzat per l’ATM. A Calldetenes es poden comprar els títols més sol·licitats, la T-10 d’1 zona i la T-10 de 6 zones (aquest darrer permet viatjar fins a Barcelona), a l’estanc Ca la Rosa. La resta de títols de la gamma es podran adquirir per encàrrec.

 

Empresa concessionària: Autocars J. Comasòlivas

Telf. 93 886 26 14

 

Autoritat del Transport Metropolità (ATM) Barcelona: http://www.atm.cat/

 Actualització d'aquest contigut: 18:16:55 16-10-2017 enviarEnviar     imprimirimprimir

bus.JPG
bus.JPG
horaris-4-.jpg
horaris-4-.jpg

Enllaços d'interès:

enlla www.osonabus.com

Ajuntament de Calldetenes
Plaça Onze de Setembre, s/n | 08506 Calldetenes
Tel. Tel. 93 886 31 05 | Fax. 93 889 13 20 |  contactar
Xarxes socials
Amb col·laboració de: