Inscripció en la campanya de Nadal del teixit empresarial de Calldetenes

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament aporta 2000 euros en vals regals per a la campanya NADAL A CALLDETENES 2020

L’AJUNTAMENT APORTA 2000 EUROS EN VALS REGALS PER A LA CAMPANYA NADAL A CALLDETENES 2020

La situació excepcional que viu el teixit empresarial de Calldetenes, donat l’actual context econòmic per la situació pandèmica, ha aconduit les regidories de Comerç i Promoció Econòmica a contribuir econòmicament amb 2000 euros en la campanya de Nadal que anualment programa l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes.

Amb aquesta actuació l’Ajuntament vol finançar els vals regal de la campanya, que premiaran la fidelització dels clients de les empreses de Calldetenes, a través del sorteig de 40 premis de 50 euros cadascun. Els vals regal, en xecs de 10 euros, s’hauran d’emprar en compres i serveis a les pròpies empreses inscrites a la campanya, estiguin associades o no.

La campanya es durà a terme durant tot el desembre, a través de llumenetes repartides per totes les empreses inscrites a la campanya, del total del teixit empresarial de Calldetenes. D’aquesta manera es vol promoure les compres i les comandes de serveis i premiar la fidelització dels clients. Es podrá omplir les caselles de les llumenetes en cada acció de compra o servei, essent l’import mínim 5 euros. Cada empresa disposarà d’una llumeneta amb 100 participacions.

El sorteig dels 40 premis es celebrarà el dia 31 de desembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament i es farà públic a través de la web municipal i les xarxes de l’Ajuntament i l’Associació.

Nadal a Calldetenes ha estat liderat cada any per l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes i enguany portarà endavant la campanya de manera coordinada amb l’Ajuntament.

Les empreses interessades poden omplir el formulari adjunt i enviar-lo signat a ajcalldetenes@gmail.com abans del dia 23 de novembre.

Darrera actualització: 16.11.2020 | 16:44