Fira de la Mercè

Dilluns, 17 de de setembre de 2018 a les 00:00

La Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca, proposa per setè any consecutiu una jornada a l’aire lliure per descobrir als visitants el millor de Calldetenes, el seu comerç, gastronomia i un ambient festiu únic.

El dissabte 29 de setembre, els carrers i places de Calldetenes tornaran a omplir-se d’ambient i rialles amb els trets distintius d’aquesta festa del comerç: la bona gastronomia local, el caràcter festiu i lúdic, i la dinamització i l’oferta de l’activitat comercial i artesanal. Enguany, el certamen firal es continua refrescant amb propostes per gaudir amb tots els sentits, sense oblidar-se tampoc dels més petits. 

La propera edició de la Fira de la Mercè arrencarà a les 10 del matí amb el desplegament de tota l’oferta comercial, gastronòmica i artesanal i la posada en marxa de les primeres activitats. De bon matí també s’encendran les brases per poder gaudir d’un esmorzar de forquilla. Així, fins a les 10 de la nit, la Fira convida a passejar entre els estands per tastar els millors productes dels xarcuters, cansaladers i pastissers locals, participar en concursos, prendre part en tallers, passejar entre els estands d’artesania, veure dansa i jugar amb la mascota. A l’edició d’aquest 2018 hi prendran part una seixantena d’estands.

A les 11 del matí tindrà lloc la inauguració oficial de la Fira de la Mercè. Aquest any es programa per segona vegada el Concurs de Pintura Ràpida, que omplirà de pintors, cavallets i d’art els carrers per plasmar l’esperit firal sobre tela i paper de la mà d’artistes de totes les edats.

Amb caràcter propi i festiu, la fira del comerç i la bona teca no s’oblida del públic familiar, el més nombrós entre els centenars de visitants que passen aquest dia per Calldetenes. Així, la Fira es converteix en un espai de joc i descoberta per a la canalla amb un gran ventall d’activitats infantils i juvenils escampades per tot el recorregut. Entre aquestes propostes hi trobem La Cuineta de la Fira, jocs d’ara i de sempre amb la mascota de la Fira, circuits de trial i segways, entre moltes altres opcions. 

La programació d'aquesta VII Fira de la Mercè la completen altres activitats, la trobada de puntaires, exhibicions de dansa, sardanes, música en viu i un showcooking amb el reconegut cuiner Jordi Arumí del restaurant Arka.

Xarxes socials:

Twitter: @FiraCalldetenes
Facebook: Fira de la Mercè de Calldetenes
Instagram: fira.decalldetenes

Darrera actualització: 19.09.2018 | 13:19