La Festa de la Tapa i la Cervesa desembarca a Calldetenes

Dilluns, 23 de de juliol de 2018 a les 00:00

El divendres 27 de juliol, Calldetenes tornarà a celebrar la Festa de la Tapa i la Cervesa amb un sopar a l'aire lliure i concert de rumba a la Plaça Onze de Setembre.

Calldetenes celebra la 6a edició de la Festa de la Tapa i la Cervesa, una vetllada gastronòmica amb bona música i bon ambient a la Plaça Onze de Setembre. La festa començarà amb el tast de cerveses artesanes i tapes de qualitat a 2/4 de 7 de la tarda i s’allargarà fins entrada la nit. A les 21h, el sopar s’acompanyarà amb música en directe a la mateixa plaça. Com en les edicions anteriors, s'habilitarà un espai de menjador, amb taules i cadires per sopar a la fresca.

Els assistents podran degustar diverses cerveses artesanes; La Minera, Terra, Cerberus i El Trabucaire, així com degustar l’amplia oferta gastronòmica (Minihamburgueses gourmet i minipizzes, empanades, fideus, creps, patates braves, tiramisú, seitons, cansalada a la brasa i paella).

Com sempre tots els productes es podran adquirir bescanviant-los per tiquets, que es vendran a la mateixa plaça a preus populars. El bar i la terrassa del Bar del Teatre, situat a la mateixa plaça, estaran oberts durant la festa. En cas de pluja, la festa es traslladarà a la carpa municipal.

Darrera actualització: 23.07.2018 | 11:18