contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   
capçalera
escut ajuntament
Ajuntament
de Calldetenes
 Data i hora oficials: 13:03 | 20/02/2018
Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes

Comparteix:
nadal-acisc_2.jpg
Responsable:   Manel Anfruns, president - Marc Arenas, secretari
Adreça:   Plaça Onze de Setembre s/n
Telefon:   93 886 33 03

Presentació de la campanya de Nadal de l'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes 2015:

 

Els comerços i serveis presenten un vídeo sorprenent i la campanya "Calldetenes t'ho dóna tot"

            

 
 

Els establiments de Calldetenes estrenen un innovador vídeo promocional, una renovada campanya de Nadal, un eslògan i una festa de presentació per aquestes festes nadalenques.

Aquest dilluns 14 de desembre al vespre, l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes (ACISC) ha presentat en primícia, i enmig de molta expectació, la Donut Selfie i la nova campanya de Nadal “Calldetenes t’ho dóna tot” en una festa a l’Auditori Teatre Calldetenes. La gala, que va reunir més d’un centenar d’associats, familiars i representants locals, va comptar amb el glamour de la catifa vermella, photocall i piscolabis.

 

La nova junta i els associats porten des del mes de juliol treballant amb un vídeo promocional fresc i dinàmic que ha de sorprendre i escampar-se per les xarxes socials, amb la productora Lemur Films. El format audiovisual escollit va ser la Donut Selfie: una tècnica de vídeo gravada amb telèfon mòbil que, a més de mostrar un rostre com en una fotoselfie tradicional, també s’ensenya el què hi ha al voltant a través d’una panoràmica de 180 graus. El vídeo s’organitza en un total de dotze tipologies de comerços i serveis per mostrar la gran riquesa del teixit empresarial de Calldetenes: perruqueria i estètica, petit comerç, tallers mecànics, fruiteria i agroalimentària, restauració, salut i teràpies naturals, peixateria, forns i pastisseria, carnisseries, fusteria i marcs, ferreteria i industrials, i gimnàs i tatuatges. En total, hi ha participat una trentena d’establiments.http://bit.ly/CalldetenesDonaTot

 

 

Història de l'Associació:

L'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes es va constituir el 14 de desembre de l'any 2009 amb l'objectiu de promoure el comerç i les empreses de serveis del municipi i s’obre alhora a tots els sectors econòmics per a programar campanyes, endegar projectes d’interès comú i divulgar informació relativa al comerç i l’empresa en general (formació, ajuts, jornades, legislació, etc).

La junta estava integrada per Manel Anfruns de la Fleca Anfruns (president); Núria Altimiras de l’estanc Ca la Rosa (vicepresidenta); com a secretari s'ha designat Josep Bansells de l’establiment Sukipà i com a tresorera, Dolors Comerma del despatx professional del mateix nom. Actuaven en aquell moment  com a vocals Maria Rosa Ors de Perruqueria Ors; Josep Coll de Pastisseria Vinyets; i Carles Rovira de Fusteria Rovira.


Actualització d'aquest contigut: 2015-12-18 17:01:21
Ajuntament de Calldetenes
Plaça Onze de Setembre, s/n | 08506 Calldetenes
Tel. Tel. 93 886 31 05 | Fax. 93 889 13 20 |  contactar
Xarxes socials
Amb col·laboració de: