Tauler d'anuncis

Carregant contingut
més anuncis

Destacats

FACEBOOK

Notícies

 • Actualització del cens de les activitats i instal·lacions al municipi 20.02.2019

  L’Ajuntament amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està actualitzant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al municipi.

 • Obertes les inscripcions pel Raid dels Ausetans 2019 18.02.2019 Raid_Ausetans

  El Raid consisteix en un conjunt d’activitats destinades a joves d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys. Les activitats promouen diversos valors com la cohesió social, la integració, el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l’habiten.

 • Condol per la mort de Mossèn Joan Ripoll 18.02.2019

  L'Ajuntament mostra el seu condol a familia i amics, i li agraeix el remarcable servei i el valor humà d'un home compromès amb el poble i els veïns i veïnes durant el temps que va exercir de capellà al municipi, al mateix temps que treballava per a construïr un món més solidari. 

 • Crònica del ple ordinari del 4 de febrer 2019 05.02.2019 Ple_Ordinari_febrer

  Els punts principals de l’ordre del dia incloïen donar compte dels decrets d’alcaldia, relació de factures i dels comunicats del Ministeri en relació a mesures de protecció contra la violència de gènere, retiment d’informació i participació en els tributs de l’Estat.

 • Obertes les inscripcions per tornar en BUS NIT del Carnaval de Torelló 04.02.2019 BUS_NIT

  El servei de joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament de Torelló presenten una nova edició del servei de BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove de Calldetenes de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda. El període d'inscripció resta obert fins el divendres 22 de febrer.

 • El CAMAC torna a acostar al públic audiovisuals de muntanya i aventures de la mà dels seus protagonistes 30.01.2019 CAMAC2019

  La Patagònia, Groenlàndia, els Andes i el Japó són els espectaculars escenaris de les projeccions d’aquesta edició. Durant dos divendres consecutius, el 15 i 22 de febrer, l’Auditori Teatre de Calldetenes torna a acollir una nova edició del Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Calldetenes (CAMAC) organitzat pel Club Excursionista de Calldetenes.

 • Arriba el Karkamal 2019 28.01.2019 karkamal2019

  Un any més, el Karkamal arriba amb la temporada de carnavals a la comarca d’Osona el dissabte 23 de febrer a la tarda. La rua, enguany, engegarà a les 17h de la tarda a la carpa i finalitzarà al mateix lloc. A partir de les 19h del vespre, es cremarà el Rei Carnestoltes i hi haurà la botifarrada.

Més notícies

Agenda

Més activitats

Twitter